جمعه ۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳
در موکب ریحانه الحسین(ع) دخترهای چادری فرشته شدند

حوزه/ این ویژه برنامه با شعار «دخترچادری ها فرشته اند» چادر نماز، مهر و تسبیح و جا نماز در اختیار دختران ۳ تا ۵ سال قرار می دهد و با تصویر زمینه که دو بال فرشته در آن طراحی شده از آنها عکس یادگاری می گیرد. در ادامه نیز چادرها به آنها هدیه داده می شود.

مرتضی طوسی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به فعالیت موکب ریحانه الحسین(ع) در ایام سوگواری شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها در قم گفت: این موکب از ۲۴ مردادماه آغاز به کار کرد و به مدت ده شب پذیرای عزاداران و سوگواران بود.
وی با اشاره به اجرای مراسم سوگواری و پذیرایی از عزاداران گفت: در این ده شب مراسم سوگواری همه روزه از ساعت ۲۱ با قرائت زیارت عاشورا آغاز و در ادامه با سخنرانی و مرثیه سرایی همراه می شد.
وی با بیان این که پس از مراسم، موکب ریحانه الحسین با توزیع غذا و اجرای برنامه های فرهنگی عزاداران را بدرقه می کرد، اظهار داشت: در مدت فعالیت این موکب، هر شب علاوه بر توزیع چای، ۴ تا ۵ هزار ساندویچ فلافل در میان مردم توزیع شد.
مسئول ابن موکب درباره برنامه های فرهنگی این موکب گفت: یکی از غرفه های موکب ریحانه الحسین(ع)، غرفه نقاشی برای کودکان بود. در این غرفه تصاویری با موضوع حجاب، سردار حاج قاسم سلیمانی و امام زمان(عج) در اختیار کودکان قرار می گرفت و آنها به رنگ آمیزی آن می پرداختند.
وی ادامه داد: از دیگر غرفه های موکب که چند سالی فعال شده و مورد استقبال خانواده ها قرار گرفته، غرفه حجاب است که در آن به دختربچه های ۳ تا ۵ سال چادر هدیه داده می شود.
طوسی افزود: این برنامه با شعار «دخترچادری ها فرشته اند» چادر نماز، مهر و تسبیح و جا نماز در اختیار دختران ۳ تا ۵ سال قرار می داد و با تصویر زمینه که دو بال فرشته در آن طراحی شده از آنها عکس یادگاری می گرفت و در ادامه نیز چادرها به آنها هدیه داده می شد.

وی با تأکید بر این که این موکب در راستای گرامیداشت ایام اسارت آل الله و همچنین شهادت ریحانه الحسین حضرت رقیه سلام الله علیها با کمک های مردمی از سوی مؤسسه فرهنگی و هنری ریحانه الحسین(ع) برپا شد، گفت: امسال موکب ریحانه الحسین تا شام شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام در ابتدای بلوار پیامبر اعظم(ص) روبروی عمود ۱۶ میزبان محبان اهل بیت علیهم السلام بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha